Gardameer

Gardameer: prachtige vergezichten
Camping San Francesco ligt aan het strand van het Gardameer, het schoonste en tegelijkertijd grootste meer van Italiƫ. Vanaf dit driehonderd meter lange grasstrand heeft u een werkelijk schitterend uitzicht over het Gardameer en het schiereiland Sirmione. Geniet van het uitzicht, spring in het diepblauwe water of relax heerlijk op dit strand.

De omgeving van het Gardameer verkennen
De omgeving van het Gardameer ontdekt u eenvoudig met de camping als basis. U vindt hier veel leuke dorpjes en stadjes. Zo kunt u een bezoek brengen aan het sfeervolle plaatsje Colombare, dat op loopafstand van de camping ligt, maar ook aan de autovrije stad Desenzano del Garda.

Andere bezienswaardigheden
Verder zijn de pittoreske plaatsen Peschiera, Lazise of Sirmione een bezoek waard. Ook liggen de grotere steden Venetiƫ, Verona, Florence en Milaan op een comfortabele afstand van het Gardameer. De camping organiseert regelmatig excursies naar deze Italiaanse steden. Daarnaast heeft u de keuze uit dagtrips op het Gardameer in een rondvaartboot.

Vermaak rond het Gardameer
In de omgeving van het Gardameer is heel veel te doen. Maak met uw kinderen bijvoorbeeld uitstapjes naar het spectaculaire attractiepark Gardaland, het waterpark Caneva World, de Film Studios en het natuurpark Viva. Dit laatstgenoemde park ligt in de bergen en stelt u in staat om een heuse safari te beleven. Meer informatie over het Gardameer vind je op Gardemeer-nu. Camping Gardameer boeken? Kijk op de boekingspagina!

Comments are closed.